LEDIGA TJÄNSTER 

 
1909 Sigtuna Stads Hotell är ett av Sveriges få femstjärniga hotell och ligger vackert beläget vid Mälarens strand mitt i centrala Sigtuna, endast 15 min från Arlanda
flygplats och 35 min från Stockholm och Uppsala.
Vår inriktning är konferenser, weekendboende, mat, fest och bröllop.
 

Är du 1909 Sigtuna Stads Hotells nästa kökschef?

1909 Sigtuna Stads Hotells bedriver en förstklassig verksamhet med stort fokus på detaljer där kvalitet och värdskap är våra ledord.
På Restaurang 1909 är det klassiska svenska köket och säsongsanpassande råvaror en förutsättning för vår matlagning, därför använder vi oss endast av de bästa råvarorna, gärna i vår närhet. Menyerna är influerade av årets alla säsonger som vi döpt till skog, skafferi, åker och trädgård.

Vi söker en kreativ och engagerad kökschef och god förebild med förmåga att se och lyfta fram personliga styrkor hos dina medarbetare.
Du är bra på att organisera och leda arbetet då du har det övergripande ansvaret i köket och den dagliga driften, menyer, inköp, råvarukostnader och personal.
Givetvis har du en stor passion för yrket och ett brinnande intresse för mat. Du är en operativ kökschef och har tidigare erfarenhet av arbetsledning i en ansvarsbefattning samt ekonomiskt intresse och kunskap. Du där en nyckelperson i vår organisation och ingår i hotellets ledningsgrupp där du är med och bidrar med din spetskompetens.

Du som söker har flera års erfarenhet av arbetsledning, är noggrann och strukturerad i ditt arbete, bra på motivera dina medarbetare och en god kommunikatör.


Välkommen till ett fantastiskt team på1909 Sigtuna Stads Hotells. 

 

 

 

ANSÖKAN 

Skicka din ansökan till: 
Sigtuna Stads Hotell 
Stora Nygatan 3, 
193 30 Sigtuna 
 

INTRESSEANMÄLAN 

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka en intresseanmälan till: info@sigtunastadshotell.se