LEDIGA TJÄNSTER

 

Restaurangchef till 1909 Sigtuna Stads Hotell

Annons publicerad 2015-09-18

   
 
1909 Sigtuna Stads Hotell är ett unikt litet femstjärnigt designhotell, vackert beläget vid Mälaren mitt i centrala Sigtuna, endast 15 min från Arlanda flygplats och 35 min från Stockholm och Uppsala. 
Hotellets inriktning är främst möten, weekendboende, mat, bröllop och fest, och där stort fokus läggs på detaljer, kvalitet och professionell service. 
Från vårt prisbelönta kök är säsongsanpassande råvaror och närproducerat en förutsättning för vår matlagning. Restaurangen rymmer ca 60 gäster och erbjuder såväl lunch som middags á la carte, mat och vin i kombination, loungemeny och afternoon tea från vårt eget bageri. 1909 erbjuder en gedigen vinlista på över 200 artiklar och har flera sommelierer i teamet. 

Vill du vara med i vidareutvecklingen av 1909:s restaurangkoncept i höst? 

Vi söker en ambitiös, strukturerad och kreativ person med genuint intresse för gastronomi, kvalitet och det goda värdskapet. 
Du har flerårig erfarenhet av á la carte servering och arbetsledning, är en engagerad och kreativ ledare med förmåga att se och lyfta fram personliga styrkor hos dina medarbetare. 
Som ansvarig för 1909:s restaurang är din delaktighet i driften oerhört viktig, där du leder och organiserar arbetet för att bibehålla och säkerställa kvalitén i våra produkter in i minsta detalj samt att tillsammans med teamet lägga fokus på att se, lyssna samt skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. 

Du har ett ekonomiskt intresse och kunskap då du ansvarar för avdelningens budget och bruttovinster samt är delaktig i alla inköp. 
Du kommer att ansvara för menylayouter och behärskar därför svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 
Som restaurangchef ingår du i hotellets ledningsgrupp där du bidrar med idéer som utvecklar företaget samt ansvarar för verkställandet av de beslut som fattas. 
Arbetet är mycket utvecklande för dig som vill satsa långsiktigt, trivs med varierande arbetstider, har en stor passion för yrket och ett brinnande intresse för mat, vin och förstklassig service. 

Välkommen till ett härligt team på 1909 Sigtuna Stads Hotell. 

Anställningsform: Heltid 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Varaktighet: Tillsvidare 
Löneform: Enligt avtal/överenskommelse 
Arbetstid: Rullande schema 

Besök vår hemsida för mer information om vår verksamhet, Klicka här 

Ansökan och CV skickas till Marilyn Bellman senast 30 oktober Klicka här 

 

 

ANSÖKAN 

Skicka din ansökan till: 
Sigtuna Stads Hotell 
Stora Nygatan 3, 
193 30 Sigtuna 
 

INTRESSEANMÄLAN 

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka en intresseanmälan till: info@sigtunastadshotell.se