Recensioner 


qx besöker 1909 Sigtuna Stads Hotell

Jag älskar när man får det lilla extra, och just det fick jag den här gången! här>>

QX juni 2013

HÖGSTA BETYG FÖR STIL I SIGTUNA 

Ett snyggt designhotell där man blir ordentligt omhändertagen. Sigtuna Stads Hotell får högsta betyg av DN:s hotellpatrull. här>> 
Dagens Nyheter april 2011 

23 Poäng! Tongivande hotell får allt att stämma. 

Dagens Insdustri har besökt oss igen, vi fick 23 poäng! 
"De varma rätterna gömmer sig i en vacker silverklosch på frukostbuffén. Det är klart vi har äggröra, bacon och prinskorv på vår frukostbuffé! Vi lovar bli bättre med skyltningen i framtiden." Läs den senaste recensionen här >> 
Dagens Industri September 2010 

Smultronställen 

"Det 100-årsjubilerande Stadshotellet är ett populärt val för par som vill ha en lyxig kärleksweekend med god mat i en romantisk miljö" 
När och Fjärran Juni 2009 

White guide galan den 10 Mars 

Uppsala nya tidning var på plats under galan! Läs mer » 
UNT Mars 2008 

Årets Stjärnskott 

"Årets Stjärnskott" i mästarklassen. "För ett storartat kreativt lyft i köket som kompletterar en redan spännande modernistisk stadshotellslyx". 
White Gudie Mars 2008 Läs mer » 

21 Poäng! 

21 poäng! när dagens industri besöker oss även i juni. Vi tackar återigen för den fina recensionen och siktar på 23 poäng vid nästa besök! 
Dagens Industri Juni 2007 Läs mer » 

Sveriges minsta femstjärniga hotell 

Så kan man sammanfatta Sigtuna Stads Hotell. Flera utmärkelser vittnar om hög klass. Vinlistan är synnerligen omfattande och tonvikten ligger på Europa, men flera godsaker från Nya Världen finns också representerade. 
Bröllops Magasinet Mars 2007 

Pärla i Mälardalen 

"Nä men titta så fint! Det är den första, kanske inte allt för fyndiga kommentar som undslipper mig när vi kliver in på Sigtuna Stads Hotell. Å andra sidan är det ju sant- och det kan ju inte bli finare än fint." 
Allt om Hotell & Resor Mars 2007 

22 Poäng! 

"Finstämd flärd" 
Dagens Industri Mars 2007 Läs mer » 

Slottstur på mälaris 

Hotellet förkunnar kort och gott en nygammal nostalgisk neonskylt i blodrött. Vi sjunker med välbehag ner i vräkiga mjuka fåtöljer, blir serverade varsin pilsner med fast skumkrona, bastun och den avsvalkande duschen på Sigtuna stads Hotell blir en perfekt avrundning. 
Outside Jan 2007 

"Mysigt, mysigt" 

Christina och Thomas njuter av en barnledig helg! Afternoon tea med massor av hembakta godsaker från det egna bageriet. Kakfatet var så stort att man inte ens orkar smaka hälften av sortimentet! 
Family Living Okt 2006 

20 Poäng 

"Sigtunas skål för livet smälter i våra hjärtan!" Läs mer » 
DI:s Hotellpatrull dec 2005 

Högt på önskelistan 

"En helg borta hamnar högt på min önskelista. Helst på Sigtuna Stads Hotell både för atmosfärens och den omsorgsfullt valda inredningens skull". 
ELLE dec 2005 

Ett tips för alla som vill unna sig något extra 

Är brudparet roat av design finns få bättre ställen än Sigtuna Stads Hotell. Det femstjärniga hotellet gör inte någon besviken. Ett tips för alla som vill unna sig något extra. 
ELLE april 2005 

Weekend escape 

"Sigtuna Stads Hotell is a terrific option for weekend escape!" 
Swedish Bulletin januari 2005 

Sigtuna Stads Hotell, med i 199 bord och Sveriges bästa bord! 

DI november 2004 

Familjär stämning och exklusivitet 

Sigtuna Stads Hotell har lyckats kombinera familjär stämning och exklusivitet utan att vara pretentiöst. 
Gods och Gårdar november 2004 

20 Poäng 

"åh maten! får DI:s smaklökar att formligen joddla av glädje" 
DI:s Hotellpatrull, maj 2004 

Less is more 

"Sigtuna Stads Hotell är ett sådant ställe som man vill ta med sig hem lite grann, allting andas, less is more" 
Göteborgs-Posten december 2003 

God service 

"Mat och dryck i matsalen är att rekommendera men det var framför allt den goda servicen vi föll för på Sigtuna Stads Hotell" 
Bazaar, 18 september 2003 

One of the best small hotels in Sweden 

"It´s not just guests that love the cool house: I did my whole house in them, the result is one of the best small hotels in Sweden" 
Condé Nast Traveller september 2003 

21 Poäng 

"utsökt god mat, högsta poäng till rummen, hotellet utstrålar professionalism" 
DN:s Hotellpatrull, 9 juni 2002 

Piazza 

"Byggt 1909 som ett av landets fulaste hotell... Det kallades så då. Idag har vi som tur är kommit ifatt arkitekturen och ser på det med modernare ögon. Absolut inget att skämmas för!" 
Piazza, nr 009, 2002 

Ett riktigt original 

"Ett riktigt original. Till Sveriges äldsta stad har kungligheter och festprissar åkt i alla tider. Nu lever Sigtuna Stads Hotell upp igen." 
Residence, nr 1, 2002 

Prisvärt designhotell 

"Prisvärt designhotell - Sigtuna Stads Hotell, med utsikt över Mälaren, är ett hotell som inte lämnar mycket övrigt att önska" 
Dagens Industri, 3 september 2001. 

Mälardalens pärla 

"Mälarens pärla pietitetsfullt renoverad" 
Upsala Nya Tidning, 2001 

Kontaktinformation 

1909 Sigtuna Stads Hotell 
Stora Nygatan 3 
193 30 Sigtuna, Sweden 
Phone 46 8 592 501 00 
Fax 46 8 592 515 87