Gästspel av Decenniets Mästerkock 2020

Sigtuna Stadshotell gästas av Decenniets Mästerkock 2020!
– Catarina König –

Catarina König kammade först hem den åtråvärda titeln Sveriges Mästerkock 2016 och kan nu även titulera sig Decenniets Mästerkock 2020.
Catarina har sedan 2016 arbetat med mat på heltid. Hon arbetar som receptkreatör, TV-kock, konsult, bloggar för Elle mat och vin, och driver matkontot ”Matfashionistan” på Instagram: Den 14 & 15 januari gör Catarina ett gästspel med sin vinnarmeny hos oss på Sigtuna Stadshotell.

Det blev ett högt tryck på bokningen av Catarina Königs gästspel 14-15 januari.
Därav har vi bestämt att släppa ytterligare en sittning med 64 platser till lördagen 15 januari kl 13.00

Catarina hyllades i tv för sin otroliga smaksäkerhet och sina vackra uppläggningar. Vi i Sigtuna och på 1909 Sigtuna Stadshotell är extra glada och stolta över hennes bedrift, eftersom hon är uppvuxen i Sigtuna och nu bor återigen här i staden.

Catarina hyllades i tv för sin otroliga smaksäkerhet och sina vackra uppläggningar och nu har du chansen att få uppleva detta live när hon gästspelar hos oss en helg i januari, där man vid två tillfällen har möjlighet att avnjuta hennes trerätters meny & träffa henne personligen! Det kommer bli en smakresa, utlovar hon.

Ni välkomnas till bords klockan 19 med en aptitretare a la Catarina. Under kvällen tas du med på en smakresa i Matfashionistans värld och serveras en läcker trerättersmeny, de vinnande rätterna från den senaste programserien. Under hela kvällen följer Catarina sällskapet genom middagen och guidar er i rätternas väg från idé till tallrik. Stadshotellets sommelier har i samspel med Catarina plockat ut ett dryckespaket som dansar tillsammans med maten.

Pris 895 kr /middag exklusive dryck

Vi har totalt 68 exklusiva platser per kväll och delar av dem kombineras med härliga hotellpaket.
Din biljett köps via vår hemsida och Boka bord. Köpta biljetter återbetalas ej men får överlåts till annan person.

Boka här på sidan under BOKA BORD.

Lyxa till med en weekend
Varför inte passa på att övernatta, vårt logipaket fyndweekend innehåller bl.a. både logi, frukost och Catarina Königs middag. Mer om vår fyndweekend HÄR

Fler händelser


 • Ett tryggt besök

  Bästa gäst, din och vår personals säkerhet och välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi följer kontinuerligt anvisningar och rekommendationer för att hindra smittspridning av Covid-19.
  Läs mer...
 • Decemberweekend & Julbord

  Bordsserverat julbord med gourmet-touch och övernattning i femstjärnigt hotellrum. Kombinera med mysig julshopping i vår juldekorerade stad.
  Läs mer...
 • Årets Julbord 2021

  Välkommen till vårt bordsserverade gourmetjulbord, fredag - söndag, 26 november - 19 december, med allt från prinskorv till hummer, tryffel och fikon.
  Läs mer...
 • Trettonhelgen hos oss

  Förläng njutningen & ledigheten med trettondagshelgen hos oss på 1909 Sigtuna stadshotell.
  Läs mer...
 • Lunch på lördagar

  För återstående del av året erbjuder vi förbokat julbord. I januari erbjuder vi åter igen vi lunch på lördagar samt middag fredag & lördag.
  Läs mer...
 • Afternoon Tea

  Under december erbjuder vi våra julbord och detta gör att vi tyvärr inte kan erbjuda Afternoon Tea. Vi hälsar er välkomna åter från och med 8/1.
  Läs mer...
 • Hållbara Möten

  Klimatrapporten för 2019 har sammanställts och hållbarhetsnätverket har åter igen tillsammans gjort fantastiska insatser för att minska vår klimatpåverkan.
  Läs mer...
 • Årets Företagare 2020!

  Vi är så stolta, tacksamma och lyckliga för denna fina utmärkelse! - Årets besöksnäringsföretag 2020!
  Läs mer...
 • Fynd Weekend !

  Femstjärnig logi med frukost och valfri trerätters middag, fredagar & lördagar. En fyndupplevelse för alla sinnen, hela upplevelsen på ett säkert sätt.
  Läs mer...
 • Femstjärnigt & Säkert

  För dig som längtar, en anpassad och säker men stor upplevelsen! Femstjärnig logi, minirelax, vinlunch & unika Sigtuna. En förstklassig middag och därefter fria tilltugg och sällskapsspel till rummet. Njut av frukost med utsikt, avsluta vistelsen med afternoon tea som final!
  Läs mer...
 • After Work

  Under december är julen här och våra julbord med den. Detta gör att vi tyvärr inte kan bjuda in till after work och hälsar välkommen åter från 7/1 igen.
  Läs mer...
 • Catarina König hos oss !

  Sigtuna Stadshotell har äran att få samarbeta med Matfashionistan, Catarina König, Decenniets Mästerkock 2020!
  Läs mer...
 • Gröna November

  Gröna november – en fokusmånad på vårt miljöarbete. Vi på 1909 Sigtuna Stadshotell vill lyfta att trots att vi är Stadens äldsta moderna hus, kan även vi göra mycket för att minska vår klimatpåverkan.
  Läs mer...
 • Tips på långhelg från Di

  Stolta för det fina omnämnandet i Di Weekend - Resor.
  Läs mer...
 • Hela hotellet för er själva !

  Abonnera HELA 1909 Sigtuna Stadshotell. Ni får 27 rum, 4 lokaler samt matsalar.
  Läs mer...
 • Mitt Sigtuna

  Följ Sveriges Mästerkock, Catarina König, besök hos oss i ”Mitt Sigtuna”, Destination Sigtunas filmer där Sigtunabor visar upp sina favoritställen.
  Läs mer...
 • Presentation av vår Kökschef

  Gustav Brixelius, en av Sveriges yngsta och mest lovande köksmästare med flera utmärkelser i White Guide.
  Läs mer...
 • Presentkort

  Letar du efter en present, eller osäker på vad du önskar till dig själv? Då kan det alltid vara trevligt med ett presentkort.
  Läs mer...
 • Vårt säkerhetsarbete

  Vårt arbete med miljö och säkerhet kan aldrig bli färdigt utan pågår kontinuerligt. Vi har nyligen erhållit Svenska Mötens Säkerhetsdiplom för 2020.
  Läs mer...
 • Di Weekend bilaga

  Stolt överraskade när vi öppnade Di Weekend!
  Läs mer...
 • Expressens Allt om resor

  Expressens - Allt om resor toppar Sigtuna Stadshotell som ett av deras tips på drömhotell.
  Läs mer...
 • Nerikes Allehanda

  Utvald som ett av åtta drömhotell i Nerikes Allehanda!
  Läs mer...