Presentation av vår Kökschef

Kära gäst, välkommen till bords.

Jag har mina rötter i köket då jag och min tvillingbror växte upp i mammas bageri.
Liggande i brödbackarna på golvet lärde jag mig livets goda och vikten av att ta hand om hela råvaran. Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan.

Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på.
Mitt yrke är min passion, och mitt stora intresse. Under sommaren fyller jag alltid kökets förråd med bär, rabarber och svamp som jag själv plockar. Att laga god mat eller baka ett gott bröd ska vara en upplevelse både för mig som kock och
för dig som min gäst.

Låt mig med glädje presentera
-God mat, inga konstigheter

Gustav Brixelius, Kökschef

Fler händelser


  • Be my Valentine

    Alla hjärtans dag, Valentines Day, välkommen att fira den hos oss! Kom för kvällen eller stanna över natten.
    Läs mer...
  • After Work

    Alla fredagar kl 16-19 är ni välkomna till oss på AW!
    Läs mer...
  • Walk in Dinner

    1 middag med 3 restaurangbesök. Walk in dinner 21/2 2020!
    Läs mer...
  • Prisbelönade!

    Tack vare vårt grymma team har vi fått en andra placering i Scandinavian Service and Quality Award för konferenshotell!
    Läs mer...
  • Presentkort

    Letar du efter en present, eller osäker på vad du önskar till dig själv? Då kan det alltid vara trevligt med ett presentkort.
    Läs mer...
  • Svinn Gott

    Låt dig inspireras av de goda recepten från kokboken!
    Läs mer...
  • Fly Green Fund

    Klimatreduktion till Fly Green Fund. Sigtunas hållbarhetsnätverk investerar 93.120 kr i förnyelsebart biobränsle.
    Läs mer...