Bröllopsnatt

BRÖLLOPSNATT ELLER BRÖLLOPSDAG

Gör natten till en natt att minnas genom att bo hos oss på romantiska Sigtuna Stadshotell. Vi gläder oss alltid att få ta emot ett nygift par eller de som firar sin bröllopsdag.

Varma lyckönskningar på bröllopsdagen!

 

Romantisk design med Mälarutsikt

1.950 kr per person

En natt i deluxerum med Mälarutsikt
1/2 flaska Champagne och choklad på rummet vid ankomst.
Morgonrock och tofflor samt lyxiga L´Occitane produkter ingår.
Frukost på rummet ingår på morgonen.
Privat minirelax med spa-bad och bastu.

Planerar ni ett bröllop eller någon annan festlighet finns mer information på
Fest & Bröllop

Boka paket


Fler paket • Femstjärnigt & Säkert

  För dig som längtar, en anpassad och säker men stor upplevelsen! Femstjärnig logi, minirelax, vinlunch & unika Sigtuna. En förstklassig middag och därefter fria tilltugg och sällskapsspel till rummet. Njut av frukost med utsikt, avsluta vistelsen med afternoon tea som final!
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Fynd Weekend!

  Femstjärnig logi med frukost och valfri trerätters middag, fredagar & lördagar. En fyndupplevelse för alla sinnen, hela upplevelsen på ett säkert sätt.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Golf i Sigtuna

  Här finns alla möjligheter till en härlig golfupplevelse. Fina golfbanor, kultur, historia och avkoppling och inte att förglömma fantastisk mat och dryck.
  Läs mer...
 • Bröllopsnatt

  Varmt välkomna till 1909 Sigtuna Stadshotell och varma lyckönskningar! Nygifta eller firande av bröllopsdag -  romantiken flödar hos oss vilket som.  
  Läs mer...