Femstjärnigt & Säkert

En upplevelse, för alla sinnen…
Vi har skapat en anpassad upplevelse efter tidens förhållanden. Välkommen och checka in på våra femstjärniga rum, njut av vår privata minirelax med bad & bastu för bara er två, lunch med ett gott glas vin, en promenad genom staden och dess historia och butiker. Till kvällen njuter ni av en middag från vårt White Guide klassade kök.

Nyvakna kan ni njuta av vår generösa frukost & utsikten över Mälarens inlopp. Vila ut en stund på rummet & varför inte avsluta vistelsen med vårt klassiska & mycket uppskattade afternoon tea som final på en härlig upplevelse!

Njut av mat, miljö och lugn och ro – välkomna till Sigtuna Stadshotell!

Femstjärnig logi, frukost, trerätter middag från 1295 kr/person.
Välkommen till Mälarens pärla!

Hela upplevelsen, på ett säkert sätt

Från 1295 kr/person

Badrock, tofflor och lyxiga L´Occitane produkter finns på rummet.
En välkomponerad trerätters middag.
En övernattning i Skandinaviskt designat hotellrum.
Generös frukostbuffé.

Boka paket


Fler paket • Femstjärnigt & Säkert

  För dig som längtar, en anpassad och säker men stor upplevelsen! Femstjärnig logi, minirelax, vinlunch & unika Sigtuna. Njut av frukost med utsikt, avsluta vistelsen med afternoon tea som final!
  Läs mer...
 • Golf i Sigtuna

  Här finns alla möjligheter till en härlig golfupplevelse. Fina golfbanor, kultur, historia och avkoppling och inte att förglömma fantastisk mat och dryck.
  Läs mer...
 • Midsommar vid Mälaren

  Fira midsommar på 5-stjärnigt lyxhotell i vackra historiska Sigtuna. Fyra rätters middag med logi och frukost.
  Läs mer...
 • Sommarlyx till fyndpris

  Njut av sommaren i vackra Sigtuna och Sveriges minsta femstjärniga hotell, 1909 Sigtuna Stadshotell.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Fynd Weekend!

  Femstjärnig logi med frukost och valfri trerätters middag, fredagar & lördagar. En fyndupplevelse för alla sinnen, hela upplevelsen på ett säkert sätt.
  Läs mer...
 • Bröllopsnatt

  Varmt välkomna till 1909 Sigtuna Stadshotell och varma lyckönskningar! Nygifta eller firande av bröllopsdag -  romantiken flödar hos oss vilket som.  
  Läs mer...