Fynd Weekend!

Upplev Sigtuna – Sveriges äldsta stad – och skäm bort dig på femstjärniga Sigtuna Stadshotell.

Med anor från 1909 är hotellet med magisk utsikt över Mälarens inlopp en välslipad diamant som bjuder in till lyxigt boende, toppklassig mat och fantastisk service.
Rummen – 27 till antalet – är omsorgsfullt inredda i skandinavisk stil från 1930-1950-talen. Restaurangen 1909 med köksmästare Gustav Brixelius är med i White Guide och maten är fantastiskt skapad med råvaror från lokala odlare och producenter.
På Sigtuna Stadshotell kan alla njuta av en lyxig och avkopplande weekend – ensam eller tillsammans med någon du tycker om.
Checka in och passa på att ta en tur på Sigtunas mysiga strandpromenad.
Väl tillbaka till hotellet finns möjligheten att köpa ett glas Champagne eller ett klassiskt afternoon tea i hotellets lounge innan det är dags att avnjuta en trerätters meny av det bästa säsongen har att erbjuda – allt med den fantastiska utsikten över Mälaren som aptitretare.

Nyvakna kan ni njuta av vår generösa frukost & utsikten över Mälarens inlopp. Vila ut en stund på rummet & varför inte avsluta vistelsen med vårt klassiska & mycket uppskattade afternoon tea som final på en härlig upplevelse!

Njut av mat, miljö och lugn och ro – välkomna till Sigtuna Stadshotell!

Femstjärnig logi, frukost, trerätter middag.
Välkommen till Mälarens pärla!

Fynd weekend!

Badrock, tofflor och lyxiga hudvårdsprodukter produkter från L´Occitane ingår.
En välkomponerad trerätters middag.
En övernattning i Skandinaviskt designat hotellrum.
Generös frukostbuffé.

 

Uppgradera

För extra avkoppling, boka vår minirelax med skumbad, bastu, frukt & smoothie 330 kr per person (förbokas)
Mer om vår minirelax, spa-kit och massage på Minirelax

Boka paket


Fler paket • Golf i Sigtuna

  Här finns alla möjligheter till en härlig golfupplevelse. Fina golfbanor, kultur, historia och avkoppling och inte att förglömma fantastisk mat och dryck.
  Läs mer...
 • Fynd Weekend!

  Femstjärnig logi med frukost och valfri trerätters middag, fredagar & lördagar. En fyndupplevelse för alla sinnen, hela upplevelsen på ett säkert sätt.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...