Vinterlov

VINTERLEDIGT – NJUT AV LUGNET I VINTER!

Njut av en lyxig och avkopplande vistelse på hos oss ensam eller tillsammans med familjen under perioden 18 februari till 3 mars.
Starta upp er vistelse med att checka in på något av våra vackra dubbelrum. Vi bjuder på barn upp till 12 år på övernattning i extrasäng och frukost i föräldrars rum.
Under eftermiddagen rekommenderar vi ett besök på Sigtuna Museum eller en promenad genom Sigtunas mysiga shoppingstråk. Om isarna har lagt sig är en härlig skridskotur på Sigtunafjärden ett måste. Glöm inte att ta med er skridskor!
Väl tillbaka till hotellet avnjuter ni en tvårättersmiddag, (varmrätt & dessert) tillsammans. Ni kan också uppgradera till en fyrarätters om ni så önskar. Har ni barnen med er finns det barnmeny.

Vinterlov

Från 1.175:- per person under perioden 18 februari till 3 mars
Badrock, tofflor och Molton Brown produkter.
En tvårätters meny bestående av varmrätt och dessert.
Generös frukostbuffé.
Vi bjuder barn upp till 12 år på logi i extrasäng i vuxens hotellrum inklusive frukost!
Tips!
Uppgradera din middag med två extra rätter

Uppgradera ditt rum

Mälarvy 200 kr pp
Deluxerum med Mälarvy 300 kr pp
Roomservice avgift för frukost på rummet: 195 kr
Privat minirelax med spabad och bastu, från 220 kr per person (förbokas)

Boka paket


Fler paket • Fredagslyx

  Avsluta veckan och inled helgen med en lyxig och avkopplande fredag tillsammans med en kär vän, väninnorna, kollegorna eller familjen.
  Läs mer...
 • Vinterlov

  Mys i vinter med hela familjen, barn upp till 12 år bor gratis i extrasäng tillsammans med vuxna i dubbelrum. Barnens mat tillkommer. För bokning ring 08-592 501 00 eller maila info@sigtunastadshotell.se
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 1 natt

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 2 nätter

  En romantisk långweekend - när det känns alldeles för kort med bara en natt. Ta er lite extra tid och koppla av med en njuthelg med två härliga frukostar och en middag inkluderat i priset.    
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend Deluxe

  Sätt extra guldkant på tillvaron och unna er en lyxig långweekend i vår rofyllda och natursköna miljö. Skäm bort er en hel helg med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • En enkel Lyxweekend

  Välkommen att koppla av i vacker miljö, njut av en välkomponerad middag och härlig frukostbuffé.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Må bra och njut

  Unna dig en stunds avkoppling i en rogivande atmosfär, en gåva för kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage eller bara av lugn och ro och god mat & dryck.
  Läs mer...
 • Må bra och njut stort

  För kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage och härlig promenad längs Mälarens strand. Boka gärna vår privata mini-relax med spabadkar och egen bastu. Vila upp dig i rofylld miljö med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • Bröllop

  Varmt välkomna till 1909 Sigtuna Stadshotell och varma lyckönskningar! Nygifta eller firande av bröllopsdag -  romantiken flödar hos oss vilket som.  
  Läs mer...
 • Golf i Sigtuna

  Här finns alla möjligheter till en härlig golfupplevelse. Fina golfbanor, kultur, historia och avkoppling och inte att förglömma fantastisk mat och dryck.
  Läs mer...