En enkel Lyxweekend

Välkommen till en vistelse utöver det vanliga i en avkopplande historisk och vacker miljö fylld av skandinaviska klassiker från 30-50 talet. Ni välkomnas här med ett glas Champagne i vår stämningsfulla cocktail- och pianolounge. Här erbjuder vi både Afternoon tea, drinkar och små rätter som kan läggas till i paketet. I vår vackra matsal står sjöutsikten högt upp på menyn. Här serveras de bästa råvaror säsongen har att erbjuda i ett mycket kreativt utförande.

En enkel Lyxweekend

Från 2.150:- per person i enkelrum eller delat dubbelrum.

En övernattning i något av våra vackra rum inklusive en generös frukostbuffé.
Ett glas Champagne innan ni slår er ner i restaurangen för att äta vår välkomponerade sex-rätters meny.

Uppgradera ditt rum

Deluxerum med Mälarvy 250kr pp i delat dubbelrum
Gustav V juniorsvit 500kr pp i delad svit
Roomserviceavgift för frukost på rummet: 195:-

Vill du Motionera?

Önskar du motionera under din vistelse på Sigtuna Stadshotell?

Jogga längs Mälaren, Startar precis utanför hotellet längst strandvägen bort till Munkholmen, en perfekt joggingrunda för morgon- och kvällsmotionären.

För dig som önskar träna på gym,  har vi ett unikt samarbete med WE Sigtuna som ligger endast 1 minuts promenad från hotellet,  Stora Gatan 56. Armband till gymmet får du i hotellets reception.

Här kan du läsa mer om We Sigtuna wesigtuna.se

 

Boka paket


Fler paket • Fredagslyx

  Avsluta veckan och inled helgen med en lyxig och avkopplande fredag tillsammans med en kär vän, väninnorna, kollegorna eller familjen.
  Läs mer...
 • Valborg med Tapasmiddag

  Fira in våren med någon du tycker om! Valborgsmässoafton på en av Sigtunas vackrast belägna hotell.
  Läs mer...
 • Påsk i Sveriges första stad

  Välkomna till Sveriges första stad i Påsk! Våren är på intåg och vi firar det med ett härligt påskpaket.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 1 natt

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 2 nätter

  En romantisk långweekend - när det känns alldeles för kort med bara en natt. Ta er lite extra tid och koppla av med en njuthelg med två härliga frukostar och en middag inkluderat i priset.    
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend Deluxe

  Sätt extra guldkant på tillvaron och unna er en lyxig långweekend i vår rofyllda och natursköna miljö. Skäm bort er en hel helg med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • En enkel Lyxweekend

  Välkommen att koppla av i vacker miljö, njut av en välkomponerad middag och härlig frukostbuffé.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Må bra och njut

  Unna dig en stunds avkoppling i en rogivande atmosfär, en gåva för kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage eller bara av lugn och ro och god mat & dryck.
  Läs mer...
 • Må bra och njut stort

  För kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage och härlig promenad längs Mälarens strand. Boka gärna vår privata mini-relax med spabadkar och egen bastu. Vila upp dig i rofylld miljö med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • ”Relaxa”

  I vårt paket "Relaxa" - ska du bara ta det lugnt.. fika i loungen vid ankomsten, koppla sedan av i vår minirelax med ett glas bubbel och lite snacks.
  Läs mer...
 • Bröllop

  Varmt välkomna till 1909 Sigtuna Stadshotell och varma lyckönskningar! Nygifta eller firande av bröllopsdag -  romantiken flödar hos oss vilket som.  
  Läs mer...