Må bra och njut stort

VÄLGÖRANDE KLASSISK MASSAGE PÅ SIGTUNA STADS HOTELL!

Unna dig en stunds avkoppling i vår relax ”Lusthuset”. Som en gåva för både kropp och själ i en rogivande atmosfär för dig som önskar en välgörande massage eller bara njuta av lugn och ro. Önskar du beställa något smått att äta eller gott att dricka, har vi mycket att välja på.

 Från 2.995:- per person.

En övernattning i skandinaviskt designat rum med frukost.
Badrock, tofflor och lyxiga Molton Brown produkter ingår på rummet.
50 minuters klassisk massage.
Innan middagen välkomnar vi er med ett glas Champagne, därefter njuter ni av en fantastisk välkomponerad sexrätters meny med de bästa råvaror som säsongen kan erbjuda.

Jogga längs Mälaren, Startar precis utanför hotellet längst strandvägen bort till Munkholmen, en perfekt joggingrunda morgon eller kväll.

För dig som önskar träna på gym,  har vi ett samarbete med WE Sigtuna som ligger 1 minuts promenad från hotellet,  Stora Gatan 56. Armband till gymmet får du i hotellets reception.

Har du särskilda önskemål eller allergier, vänligen meddela bokningen.

Bokning / Avbokning

Boka din behandling på 08 – 592 501 00. Avbokning av behandling meddelas senast 48 timmar före avtalad tid. Sker avbokning senare debiteras fullt pris. Var noga med att du får ett avbeställningsnummer vid avbokning av behandling.

Uppgradera ditt rum

Mälarvy 400:- dag/rum
Deluxerum med Mälarvy 600:- dag/rum
Roomservice avgift för frukost på rummet: 195:-

Boka paket


Fler paket • Fredagslyx

  Avsluta veckan och inled helgen med en lyxig och avkopplande fredag tillsammans med en kär vän, väninnorna, kollegorna eller familjen.
  Läs mer...
 • Julbord med övernattning

  Den 30 november - 21 december välkomnar vi julen med att duka upp vårt klassiska svenska julbord fyllt med hemlagade läckerheter av de bästa råvarorna. Kombinera julbordet med en övernattning och härlig frukost. Kontakta oss för bokning via e-post info@sigtunastadshotell.se eller ring 08-592 501 00.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 1 natt

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 2 nätter

  En romantisk långweekend - när det känns alldeles för kort med bara en natt. Ta er lite extra tid och koppla av med en njuthelg med två härliga frukostar och en middag inkluderat i priset.    
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend Deluxe

  Sätt extra guldkant på tillvaron och unna er en lyxig långweekend i vår rofyllda och natursköna miljö. Skäm bort er en hel helg med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • En enkel Lyxweekend

  Välkommen att koppla av i vacker miljö, njut av en välkomponerad middag och härlig frukostbuffé.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Må bra och njut

  Unna dig en stunds avkoppling i en rogivande atmosfär, en gåva för kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage eller bara av lugn och ro och god mat & dryck.
  Läs mer...
 • Må bra och njut stort

  För kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage och härlig promenad längs Mälarens strand. Boka gärna vår privata mini-relax med spabadkar och egen bastu. Vila upp dig i rofylld miljö med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • Bröllop

  Varmt välkomna till 1909 Sigtuna Stadshotell och varma lyckönskningar! Nygifta eller firande av bröllopsdag -  romantiken flödar hos oss vilket som.  
  Läs mer...
 • Golf i Sigtuna

  Här finns alla möjligheter till en härlig golfupplevelse. Fina golfbanor, kultur, historia och avkoppling och inte att förglömma fantastisk mat och dryck.
  Läs mer...