Må bra och njut

VÄLGÖRANDE KLASSISK MASSAGE PÅ SIGTUNA STADS HOTELL!

Unna dig en stunds avkoppling i vår relax ”Lusthuset”. Som en gåva för både kropp och själ i en rogivande atmosfär för dig som önskar en välgörande massage eller bara njuta av lugn och ro. Önskar du beställa något smått att äta eller gott att dricka så ordnar vi naturligtvis det.

Från 2.695:- per person i enkelrum eller delat dubbelrum

En övernattning i skandinaviskt designat rum med generös frukostbuffé.
Badrock, tofflor och lyxiga produkter från L´Occitane ingår på rummet.
30 minuters klassisk massage.
Innan middagen bjuder vi på ett glas Champagne i vår lounge. Därefter njuter ni av en underbart välkomponerad fyrarätters meny av säsongens råvaror.
Är ni sugna på mer att äta finns naturligtvis möjlighet att uppgradera er middag till en sexrätters meny.

Jogga längs Mälaren, Startar precis utanför hotellet längst strandvägen bort till Munkholmen, en perfekt joggingrunda morgon eller kväll.

För dig som önskar träna på gym,  har vi ett unikt samarbete med WE Sigtuna som ligger endast 1 minuts promenad från hotellet,  Stora Gatan 56. Armband till gymmet får du i hotellets reception.

Har du särskilda önskemål eller allergier, vänligen meddela bokningen.

Bokning / Avbokning

Boka din behandling på 08 – 592 501 00. Avbokning av behandling meddelas senast 48 timmar före avtalad tid. Sker avbokning senare debiteras fullt pris. Var noga med att du får ett avbeställningsnummer vid avbokning av behandling.

Uppgradera ditt rum

Deluxerum med Mälarvy 250kr pp i delat dubbelrum
Gustav V Juniorsvit 500kr pp i delad svit
Roomservice avgift för frukost på rummet: 195:-

Boka paket


Fler paket • Fredagslyx

  Avsluta veckan och inled helgen med en lyxig och avkopplande fredag tillsammans med en kär vän, väninnorna, kollegorna eller familjen.
  Läs mer...
 • Valborg med Tapasmiddag

  Fira in våren med någon du tycker om! Valborgsmässoafton på en av Sigtunas vackrast belägna hotell.
  Läs mer...
 • Påsk i Sveriges första stad

  Välkomna till Sveriges första stad i Påsk! Våren är på intåg och vi firar det med ett härligt påskpaket.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 1 natt

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend 2 nätter

  En romantisk långweekend - när det känns alldeles för kort med bara en natt. Ta er lite extra tid och koppla av med en njuthelg med två härliga frukostar och en middag inkluderat i priset.    
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend Deluxe

  Sätt extra guldkant på tillvaron och unna er en lyxig långweekend i vår rofyllda och natursköna miljö. Skäm bort er en hel helg med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • En enkel Lyxweekend

  Välkommen att koppla av i vacker miljö, njut av en välkomponerad middag och härlig frukostbuffé.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Må bra och njut

  Unna dig en stunds avkoppling i en rogivande atmosfär, en gåva för kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage eller bara av lugn och ro och god mat & dryck.
  Läs mer...
 • Må bra och njut stort

  För kropp och själ. Njut av välgörande klassisk massage och härlig promenad längs Mälarens strand. Boka gärna vår privata mini-relax med spabadkar och egen bastu. Vila upp dig i rofylld miljö med underbar mat & dryck.
  Läs mer...
 • ”Relaxa”

  I vårt paket "Relaxa" - ska du bara ta det lugnt.. fika i loungen vid ankomsten, koppla sedan av i vår minirelax med ett glas bubbel och lite snacks.
  Läs mer...
 • Bröllop

  Varmt välkomna till 1909 Sigtuna Stadshotell och varma lyckönskningar! Nygifta eller firande av bröllopsdag -  romantiken flödar hos oss vilket som.  
  Läs mer...