Där det lilla är det stora

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MINSTA FEMSTJÄRNIGA HOTELL!

När hotellet byggdes 1909 valdes den vackraste platsen i staden, med en magisk utsikt över Mälarens inlopp. Nu som då finner du arvet från Sveriges äldsta och kanske vackraste stad, Sigtuna. I det vackra och varsamt renoverade huset från sekelskiftet finner du ett lugn och värme som är inbjudande. De eleganta kristallkronorna från 1920-talet sprider ett varmt ljus över rummen. I matsalen serveras mat som väcker & skapar minnen, och i konferenssalarna råder elegans och lugn som ger fokus. För jubilaren och brudparet blir vår litenhet det stora, att ensamma kunna använda hotellet som ett andra hem för bara just er.

Hit är du alltid välkommen!

 • Vårt hotell

  Mitt i den tusenåriga staden ligger vårt hotell och endast ett stenkast från fönstret breder Mälaren ut sig längst med strandpromenaden och välkomnar till en historisk, rofylld och vacker miljö.
  Läs mer...

  Boka rum
 • Restaurang 1909

  Hos oss är det klassiska svenska köket och säsongsanpassande råvaror en förutsättning för vår matlagning. Slå dig ned till en lunch, middag eller något från vår loungemeny.
  Läs mer...

  Boka bord
 • Konferens & Möten

  Hos oss hittar du möteslokaler för varje behov. Små intima, eller stora effektiva. Vi hjälper gärna till att skräddarsy konferensen efter just Era behov och önskemål.
  Läs mer...

  Boka möte

Det här händer hos oss


 • Afterwork varje fredag!

  Vi har olika erbjudanden varje fredag och ibland liveuppträdanden! Välkommen!
 • Kafferep på Stadshotellet

  Varje vardag kl 14.00-16.00 kan du nu njuta av kakor i alla dess slag. 155kr/person Välkommen in!
  Läs mer...
 • Alla Hjärtans Dag

  14 februari serverar vi vår säsongsmeny för 695kr. Välkommen att boka!
 • 2017 Travellers’ Choice

  Vi är oerhört stolta att fått utmärkelsen Travellers' Choice 2017. Travelers Choice är den finaste utmärkelse TripAdvisor kan dela ut, och vi är mycket stolta att våra gäster gett oss detta fina betyg!