Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem. Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger. Kontakta oss gärna även om det inte finns några lediga tjänster just nu.

Sous chef / kock

Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för den totala upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du är köksmästare Cecilias högra hand och deltar i arbetet att leda köket och utveckla menyer. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

 

Hovmästare / Sommelier

Du har vana att arbeta med rekommendationer och försäljning samt ett intresse av ekonomiska mål och nyckeltal.

Du har en relevant utbildning, t.ex. från något av YH-programmen, kombinerat med några års erfarenhet från en liknande befattning. Sommelierutbildning är meriterande. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidare anställning och på heltid.

Har Du frågor om tjänsten?
Kontakta vår köksmästare Cecilia Wennström på tel 070-6871494, restaurangchef Jennifer Eriksson tel 070-3419400 eller hotellchef Urban Wallin tel 070-7880818

Är Du intresserad?
Välkommen med din ansökan till , urban@sigtunastadshotell.se.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.