Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem. Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger. Kontakta oss gärna även om det inte finns några lediga tjänster just nu.

Kock eller Souschef

Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen men mångåriga utmärkelser i tex White Guide. Vårt unika koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster. Hotellet är Svanenmärkt och klimatneutralt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet.

Nu söker vi en Kock eller en Souschef
Vi söker nu en person att förstärka vårt köksteam med. Du kan vara en kock eller en Souschef, det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för mat, trender och ser måltidsupplevelsen som en passion. Du är nyfiken och har minst tre års erfarenhet inom yrket. Lagarbete är en viktig faktor för vårt team och vi ser varje medarbetare som en av nycklarna till vår framgång. Du talar/förstår svenska och engelska.
Tjänsten är en tillsvidare anställning och på heltid. Vi arbetar på rullande schema dag/kväll/helg. Vi har kollektivavtal.

Har Du frågor om tjänsten? Kontakta vår köksmästare Gustav Brixelius 08-592 501 00 eller gustav@sigtunastadshotell.se eller hotellchef Caroline Folkesson Levin tel 070-7226691.

Är Du intresserad?
Välkommen med din ansökan till, caroline@sigtunastadshotell.se märkt med ”ansökan kök”. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.