Bröllop & Fest

LÅT OSS TA HAND OM ER STORA DAG

Fest på femstjärniga Sigtuna Stadshotell är alltid något alldeles extra. Oavsett om den går i kärlekens tecken, avsedd att fira en bemärkelsedag eller helt enkelt bara en brakfest.

Därför har vi lagt ner mycket möda på matsalarna, maten och vinerna. Vi använder bara de bästa råvarorna, gärna från den rika jordbruksbygden i Mälardalen. Vi är stolta över ett genuint svenskt kök i modern tappning som vi ibland kryddar med internationella gästkockar.

Därutöver  – varje dag, året runt – serverar vi den underbara miljön i våra matsalar som aptitretare.

 • Bröllopsfest i Sigtuna

  En bröllopsdag är en alldeles speciell dag som ska firas i en speciell miljö med ett oförglömligt arrangemang. Vi vill att er dag ska bli precis så där drömlik som ni tänker er.
  Läs mer...

 • Fest & Firande hos oss

  Fira med stil – både de små och de stora dagarna. Hos oss hittar ni festlokaler för alla behov. Från den lilla privata matsalen till den stora festlokalen.
  Läs mer...


Våra festlokaler

Vi har festlokaler för olika behov, alltifrån den lilla privata matsalen till den stora festlokalen.
För den riktigt stora festen går det att boka hela hotellet till ett fast paketpris.

 • Stora matsalen

  Stora matsalen, vår vackra restaurang med utsikt över Mälarens inlopp. Matsalen angränsar till vår bar och lounge och har en utgång till hotellets terass. Rymmer upp till 66 personer, finns till förfogande endast vid bokning av hela hotellet.
 • Franska matsalen

  Franska matsalen är ett ljust rum med viss Mälarvy och rymmer upp till 22 personer. Festlokalen har fönster längs med två väggar och angränsar till den stora matsalen.
 • Lilla torget

  Lilla torget är hotellets största festlokal som rymmer upp till 65 personer. En luftig och ljus lokal med fönster längs med två väggar.
 • Lusthuset

  Lusthuset ett ljust rum med Mälarutsikt, avskilt läge och egen utgång till hotellets terass sjösidan. Festlokalen rymmer upp till 24 personer.