Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Vi söker till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

Sous Chef

Vi söker en riktigt duktig Sous chef till vår kök

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt.

I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra.

Vi har nu en ledig tjänst som sous chef, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Sous chef
Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästaren som en av två sous chefs. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök och erfarenhet av att leda, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Har Du frågor om tjänsten?
Kontakta vår VD Mikael Biberg på tel 08-592 501 00 eller mikael@sigtunastadshotell.se

Är Du intresserad?
Välkommen med din ansökan till mikael@sigtunastadshotell.se

 

Sommelier

I rollen som sommelier och dryckesansvarig har du ansvaret för vinkällaren och barens samt matsalens kompletta dryckesutbud. Du är den som förvaltar och utvecklar vår vinkällare. Du är ansvarig i restaurangens verksamhet under dina arbetspass om restaurangchef inte är på plats. Du är restaurangchefen behjälplig med personalplanering, viss ekonomi, beställningar och genomförandet i matsalens alla delar.

Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Din kärlek för mat och vin är stort. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar och tar dem gärna med på en resa i dryckens värld. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!

Du har gärna en komplett sommelierutbildning eller motsvarande dryckeskunskap. Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett estetiskt sinne, fler språk och ett högt EQ är meriterande.

Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan som du mailar till mikael@sigtunastadshotell.se

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

 

Timanställning i vår matsal

Vill du ha en riktigt roligt helgjobb? Välkommen att bli vår kollega!

Vi söker medarbetare till vår restaurang/matsal på fredagar, lördagar och söndagar. Vi söker en glad och snabb frukostvärdinna samt några mat- och dryckesintresserade kollegor till vår matsal för lunch och middagsservering. 

Vi erbjuder ett kul arbete med stabil och trygg anställning i ett unikt bra gäng kollegor. Är du rätt person lär vi dig gärna de kunskaper du eventuellt saknar.  Välkommen att bli en stolt del av femstjärniga och White Guide-klassade 1909 Sigtuna Stadshotell!

Maila en kortfattad ansökan snarast till susanne@sigtunastadshotell.se  Intervjuer sker löpande.