Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Vi söker till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

En riktigt duktig Sous chef & en Bagare till vår kök

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och med en prisad restaurang. Vi erbjuder våra besökare ett koncept där njutning genomsyrar allt från mat, vin till service och design. Våra gäster är här på konferens, weekend, som gäster i vår matsal samt bröllop och fester. Hotellet är stolt över att vara Svanenmärkt.

I vårt kök passar du som är positiv, har passion för ditt yrke och stolthet för det som lämnar det kök du representerar. Hos oss står smaken och hantverket i fokus och vi söker dig som har höga ambitioner i sitt arbete. Vi arbetar bara med bra råvaror och tar inga genvägar.

Vi har nu en ledig tjänst som sous chef och en som bagare. Vårt kök har totalt fem kockar.

 

Sous chef

Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för hela upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste restaurangpärlor. Du arbetar under köksmästaren och är dess högra hand. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök och viss erfarenhet av att leda. Ytterligare utbildning är meriterande.

 

Bagare

Finns det något ljuvligare än doften av nybakat bröd och en knaprig småkaka. I vårt bageri bakar vi allt bröd & bakverk till frukost, lunch, middag, konferensfika samt på lördagar vårt älskade afternoon tea. Du är med och tar fram det utbud som våra gäster ska få avnjuta i samråd med köksmästaren.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från bageri eller konditori. Du är en del av vårt köksteam och har du kockbakgrund är det meriterande.

Tjänsterna är tills vidare anställningar och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

 

Har du frågor om tjänsterna?

Kontakta vår platschef Caroline Folkesson Levin på tel 08-592 501 00 eller caroline@sigtunastadshotell.se

Är Du intresserad?

Välkommen med din ansökan till, caroline@sigtunastadshotell.se

 

Timanställning i vår matsal

Vill du ha en riktigt roligt helgjobb? Välkommen att bli vår kollega!
Vi söker medarbetare till vår restaurang/matsal på fredagar, lördagar och söndagar. Vi söker en glad och snabb frukostvärdinna samt några mat- och dryckesintresserade kollegor till vår matsal för lunch och middagsservering.

Vi erbjuder ett kul arbete med stabil och trygg anställning i ett unikt bra gäng kollegor. Är du rätt person lär vi dig gärna de kunskaper du eventuellt saknar.

Välkommen att bli en stolt del av femstjärniga och White Guide-klassade 1909 Sigtuna Stadshotell!
Maila en kortfattad ansökan snarast till asa@sigtunastadshotell.se
Intervjuer sker löpande.


Om 1909 Sigtuna Stadshotell 1909

Sedan oktober 2023 ägs hotellet av Mr French gruppen. Sigtuna Stadshotell är ett av få femstjärniga hotell i Sverige. Vi erbjuder förstklassiga möten & konferenser, vår restaurang är känd för sin höga kvalitet och under sommaren och årets alla helger levererar vi weekends av hög klass.

Skicka gärna en spontan ansökan till vår hotellchef Caroline Folkesson Levin på caroline@sigtunastadshotell.se om du intresserad av att arbeta tillsammans med oss om någon passande ledig tjänst kommer upp.