Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Vi söker till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

Hovmästare eller servitör 

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet.

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem. Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger. I rollen som hovmästare har du ansvaret för restaurangens verksamhet under dina arbetspass om restaurangchef inte är på plats. Du är restaurangchefen behjälplig med personalplanering, viss ekonomi, beställningar och genomförandet i matsalens alla delar. Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Din kärlek för mat och vin är stort. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!

Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett estetiskt sinne, fler språk och ett högt EQ är meriterande.

Är du erfaren men inte klarar hela kravspecifikationen ovan, ingen fara, sänd oss din CV! 1909 Sigtuna Stadshotell är Sveriges minsta femstjärniga hotell, med en fin vinkällare. Vi har mycket höga mat- och dryckesambitioner men i en avslappnad och familjär stämning i vårt hus. Är vi en bra match för dig eller om du har frågar är du välkommen att maila mig, Susanne Hagelin på susanne@sigtunastadshotell.se

Hoppas vi ses!

 

Sommelier

I rollen som sommelier och dryckesansvarig har du ansvaret för vinkällaren och barens samt matsalens kompletta dryckesutbud. Du är den som förvaltar och utvecklar vår vinkällare. Du är ansvarig i restaurangens verksamhet under dina arbetspass om restaurangchef inte är på plats. Du är restaurangchefen behjälplig med personalplanering, viss ekonomi, beställningar och genomförandet i matsalens alla delar.

Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Din kärlek för mat och vin är stort. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar och tar dem gärna med på en resa i dryckens värld. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!

Du har gärna en komplett sommelierutbildning eller motsvarande dryckeskunskap. Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett estetiskt sinne, fler språk och ett högt EQ är meriterande.

Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Välkommen med din ansökan som du mailar till mikael@sigtunastadshotell.se

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.