Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Vi söker till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

Vi söker en riktigt duktig Sous Chef till vår kök

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt.

Vårt kök är klassiskt svenskt och köksmästare Gustav Brixelius presenterar sitt kök så här:

Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan.  Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på. God mat, inga konstigheter!

Sous Chef
I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra.

Vi har nu en ledig tjänst som sous chef, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästaren som en av två sous chefs. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök och erfarenhet av att leda, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Har Du frågor om tjänsten?
Kontakta vår VD Mikael Biberg på tel 08-592 501 00 eller mikael@sigtunastadshotell.se

Är Du intresserad?
Välkommen med din ansökan till gustav@sigtunastadshotell.se Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

 

Vi söker en riktigt duktig kock

Vi söker en riktigt duktig kock I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra. Vi har nu en ledig tjänst som kock, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Kock
Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästare Gustav Brixelius och två sous chefs. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. 

Har Du frågor om tjänsten?
Kontakta vår köksmästare Gustav Brixelius på tel 08-592 501 00 eller gustav@sigtunastadshotell.se

Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan till gustav@sigtunastadshotell.se Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

 

Timanställning i vår matsal

Vill du ha en riktigt roligt helgjobb? Välkommen att bli vår kollega!
Vi söker medarbetare till vår restaurang/matsal på fredagar, lördagar och söndagar. Vi söker en glad och snabb frukostvärdinna samt några mat- och dryckesintresserade kollegor till vår matsal för lunch och middagsservering.

Vi erbjuder ett kul arbete med stabil och trygg anställning i ett unikt bra gäng kollegor. Är du rätt person lär vi dig gärna de kunskaper du eventuellt saknar.

Välkommen att bli en stolt del av femstjärniga och White Guide-klassade 1909 Sigtuna Stadshotell!
Maila en kortfattad ansökan snarast till susanne@sigtunastadshotell.se
Intervjuer sker löpande.


Om 1909 Sigtuna Stadshotell 1909

Sigtuna Stadshotell är privatägt av Marilyn Bellman och är ett av få femstjärniga hotell i Sverige. Vi erbjuder förstklassiga möten & konferenser, vår restaurang är känd för sin höga kvalitet och under sommaren och årets alla helger levererar vi weekends av hög klass.

Skicka gärna en spontan ansökan till vår hotellchef Caroline Folkesson Levin på caroline@sigtunastadshotell.se om du intresserad av att arbeta tillsammans med oss om någon passande ledig tjänst kommer upp.