Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Erfaren serveringspersonal till 1909 Sigtuna Stadshotell

Vi söker dig som är kunnig inom servering och gärna á la carte servering. Du gillar mötet med människor, är minst 24 år (inget hinner om du är det dubbla), talar svenska och engelska obehindrat, du har minst 4 år av servering med dig som erfarenhet inom konferens/ a la carte. Är du kunnig på vin & dryck är detta självklart meriterande. Timarbete, främst kvällar och helger under sommaren med stor möjlighet till förlängning i höst.

Vi erbjuder en rolig arbetsplats med kollektivavtal, härliga gäster och mat & vin i toppklass.

1909 Sigtuna Stadshotell är Sveriges minsta femstjärniga hotell, med en fin vinkällare och en matsal med en plats i White guide sedan tio år. Vi har mycket höga mat- och dryckesambitioner men i en avslappnad och familjär stämning i vårt hus.
Är vi en bra match för dig eller om du har frågar är du välkommen att maila mig, Caroline Folkesson Levin på caroline@sigtunastadshotell.se

Hoppas vi ses!