Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Vi söker till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

Kock

Vi söker en riktigt duktig kock

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt och köksmästare Gustav presenterar sitt kök så här:

Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan. Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på. God mat, inga konstigheter!

I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra.

Vi har nu en ledig tjänst som kock, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Som kock

Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästare Gustav Brixelius och två sous chefs. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Har Du frågor om tjänsten?

Kontakta vår köksmästare Gustav Brixelius på tel 08-592 501 00 eller gustav@sigtunastadshotell.se

Är Du intresserad? Välkommen med din ansökan till gustav@sigtunastadshotell.se  Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

 

Restaurangchef  

Vi söker en glad & organiserad person som brinner för mat och dryck. Dina kunskaper är relevanta men din person och engagemang är absolut viktigast! Har du ett estetiskt sinne är detta ett plus.

Övergripande beskrivning av tjänsten, syfte:
Du ansvarar för vår matsal, bar och dess personal. Du ansvarar för att vår höga kvalitet och inom service, estetik och dryckesutbuds presentation ut till kund. Du utvecklar och coachar avdelningarnas anställda samt är drivande i avdelningarnas riktning och utveckling tillsammans med ledningsgruppen som du är en del av. 

Ansvar och befogenheter
Ansvar för restaurangens ekonomi. I restaurangen ansvarar du för att bemanna effektivt efter beläggningens behov. I samråd med dryckesansvarig somalier sätts nivån för dryckesutbud och prissättning. Du rapporterar och har avstämning varje månad med VD. Du ansvarar i samråd med hotellchefen för rekryteringar till avdelningen. Du ansvarar för att restaurangens arbetsytor är fungerande, hela och putsade. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten är att leda hovmästaren/hovmästarna samt övrig restaurang och barpersonal i sitt arbete. Du kommer själv delta ca 75% av din tid i arbetet i matsalen. Att förmedla visioner och ha ett tydligt ledarskap och uppföljning. Du kommer att vara aktiv i samarbetet med köket, framför allt vid lansering av nya menyer och dryckeskombinationer. Du planerar dagens arbete tillsammans med underordnad, arbetsleder samt är behjälplig med beställningar. 

Utbildningskrav (Utbildning som krävs för rollen)
Ledarskap och en stor passion för mat & dryck. Somalierutbildning är meriterande men inget krav. Lika så språk än svenska & engelska. 

Erfarenhetskrav
Flerårig erfarenhet inom restaurang. Stor kunskap inom dryck och det estetiska uttrycket i matsalarna. Du har ordning och reda och främst är du en naturlig ledare som vill utveckla och låta dina medarbetare växa!

Kunskaper och färdigheter nödvändiga för rollen
-Mat & dryckeskunskap
-Organisatorisk
-Ledarskap

Språkkunskaper
Svenska & engelska i tal och skrift.  

Anställningsform:  Tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad:  100% Arbetstider:  Oregelbunden, enligt årsarbetstidsregel  

Maila din ansökan snarast till mikael@sigtunastadshotell.se 
Intervjuer sker löpande.

 

Timanställning i vår matsal

Vill du ha en riktigt roligt helgjobb? Välkommen att bli vår kollega!
Vi söker medarbetare till vår restaurang/matsal på fredagar, lördagar och söndagar. Vi söker en glad och snabb frukostvärdinna samt några mat- och dryckesintresserade kollegor till vår matsal för lunch och middagsservering. 

Vi erbjuder ett kul arbete med stabil och trygg anställning i ett unikt bra gäng kollegor. Är du rätt person lär vi dig gärna de kunskaper du eventuellt saknar. 
Välkommen att bli en stolt del av femstjärniga och White Guide-klassade 1909 Sigtuna Stadshotell!

Maila en kortfattad ansökan snarast till nejdet@sigtunastadshotell.se 
Intervjuer sker löpande.