Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Vi söker till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

Kock

Vi söker en riktigt duktig kock

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, vi är sedan 2009 listade i White Guide. Vi söker en riktigt duktig kock 1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt och köksmästare Gustav presenterar sitt kök så här:

Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan. Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på. God mat, inga konstigheter!

I vårt kök passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra.

Vi har nu en ledig tjänst som kock, i ett kök med totalt fem kockar. Är du positiv, har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Kock Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för upplevelsen. Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du arbetar under köksmästare Gustav Brixelius och två sous chefs. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Har Du frågor om tjänsten? Kontakta vår köksmästare Gustav Brixelius på tel 08-592 501 00 eller gustav@sigtunastadshotell.se

Är Du intresserad?
Välkommen med din ansökan till gustav@sigtunastadshotell.se  
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

 

Hovmästare

I rollen som hovmästare har du ansvaret för restaurangens verksamhet under dina arbetspass om restaurangchef inte är på plats. Du är restaurangchefen behjälplig med personalplanering, viss ekonomi, beställningar och genomförandet i matsalens alla delar. Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Din kärlek för mat och vin är stort. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör! Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett estetiskt sinne, fler språk och ett högt EQ är meriterande. Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid.

 

Servis

Du är en del av teamet i vår matsal som serverar våra gäster frukost, lunch, middag & afternoon tea samt bemannar våra två barer. Vi söker dig som älskar att arbeta med och kring människor, och din personlighet är det som är viktigast för oss, resten kan vi lära dig! Du är snabb på fötterna, social och tycker så klart att mat och dryck förhöjer livet. Du är minst 20 år och gärna det dubbla. Du har gärna något års erfarenhet från liknande arbete. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska. Ett estetiskt sinne, mat- & vinkunskap, fler språk och ett högt EQ är meriterande. Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Välkommen med din ansökan som du mailar till felicia@sigtunastadshotell.se Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.