Vi tar hand om ditt möte

Som en vacker juvel, vid Mälarens strand, mitt i centrala Sigtuna och på bekvämt avstånd från Arlanda ligger Sigtuna Stadshotell, ett femstjärnigt konferenshotell och populär mötesplats för såväl möten som konferenser.

Vi hjälper dig att planera ditt möte och du får en personlig konferenskoordinator som assisterar dig under hela vistelsen.

Hos oss väljer du om du vill checka in tidigt eller sent, justera ditt möte in i det sista – inget önskemål är för stort – eller för litet för oss.

Vi har mötesrum för både lite mindre möten och lite större grupper, alla rum är ljusa och har den teknik och utrustning du behöver.

För det kreativa samtalet – promenaden – grupparbetet, finns Mälaren strax utanför med promenadslinga, brygga och bänkar.

Vill du veta mer eller få en personlig visning? Kontakta gärna vår försäljningschef Cia Neuendorff på cia@sigtunastadshotell.se eller 08-592 501 00

COVID-19 – Smittskyddsåtgärder på Sigtuna Stadshotell
Våra gästers och vår personals säkerhet och välbefinnande är av yttersta vikt för oss.
Här kan du läsa om våra åtgärder för att minska smittorisken och för att förhindra spridning av Corona-viruset så din vistelse hos oss ska bli säker.
– Safe to visit –

Covidtest & Femstjärning helpension, ett säkert och bra möte!
Vi erbjuder en 5-stjärnig helpensions konferens som inkluderar CE-godkänt Covid snabbtest för er grupp innan ni på börjar ert möte hos oss.
Mer om vårt konferenspaket – här