Decemberweekend & Julbord

Njut av en helg i Adventstider.

Upplev Sigtuna & Stadshotellet med fantastiskt bordsserverade julbord med gourmettouch och övernatta i ett vackert femstjärnigt hotellrum.
Avsluta med att besöka Stora Gatan som ligger precis utanför hotellet. Här kan ni hitta ett fantastiskt utbud av pynt, julklappar och mat.

Sigtuna är en underbar juldestination med mysiga marknader på flera ställen. Den traditionella julmarknaden i Sigtuna stad är fyra söndagar innan jul.
Läs mer om jul i Sigtuna med omnejd på på Destination Sigtuna

Decemberweekend med julbord paket

Från 2.550:- /  person i enkel eller delat dubbelrum

Badrock, tofflor och lyxiga L´Occitane produkter.
Där efter ingår också vårt är vårt traditionella gourmetjulbord, ett bordsserverat julbord med allt från prinskorv till hummer, löjrom och Karljohansvamp från Sigtunas skogar.
Läs mer om vårt bordsserverade julbord

Generös frukostbuffé.

Uppgradera ditt rum

Privat minirelax med spabad och bastu, från 330 kr per person och timme (förbokas)
Mer om vår minirelax, spa-kit och massage på Minirelax

Boka paket


Fler paket • Fynd Weekend!

  Femstjärnig logi med frukost och valfri trerätters middag, fredagar & lördagar. En fyndupplevelse för alla sinnen, hela upplevelsen på ett säkert sätt.
  Läs mer...
 • Decemberweekend & Julbord

  Vårt älskade gourmetjulbord i fem serveringar och övernattning. Kombinera med mysig julhandel i julpyntade Sigtuna stad.
  Läs mer...
 • Romantisk Weekend

  Är ett populärt weekendpaket på romantiska Sigtuna Stadshotell, Här kan ni hitta ett alternativ för alla tillfällen. Vid ankomst välkomnas ni med Champagne & hemgjord choklad på rummet.
  Läs mer...
 • Umgås och njut tillsammans

  Trött på att laga mat - samla familjen, nära och kära eller hela kompisgänget och koppla av hos oss. Njut av Afternoon Tea, middag och en generös frukost utan att behöva stå vid spisen.
  Läs mer...
 • Golf i Sigtuna

  Här finns alla möjligheter till en härlig golfupplevelse. Fina golfbanor, kultur, historia och avkoppling och inte att förglömma fantastisk mat och dryck.
  Läs mer...