Hundar på hotellet?

Mer om Sigtuna

Lediga tjänster

Utmärkelser

Vår personal

Mer om Sigtuna

SIGTUNA STAD – ÄLDRE ÄN STOCKHOLM

Som Sveriges första huvudstad låg Sigtuna strategiskt placerad, där farlederna möttes i Mälardalen. Än idag ligger Sigtuna nära det mesta. Från Arlanda reser du på 15 minuter, från Stockholm tar det 30 minuter, från Uppsala likaså.

Mitt i staden ligger vårt hotell, precis som ett stadshotell ska. Du bor på Stora Nygatan med samma sträckning som när staden grundades på 900-talet, alldeles i närheten av stadens kyrkoruiner och museum. Idag är gatan fylld av små butiker, caféer och ett mysigt småstadsliv.

Här kan du läsa mer om Sigtuna som destination på Destination Sigtuna destinationsigtuna.se

Miljöpolicy & Säkerhetstänk

Stadshotellets historia

Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Miljöpolicy & Säkerhetsarbete

1909 SIGTUNA STADSHOTELL KLIMATNEUTRALT!

Sedan 2009 arbetar besöksnäringen i Sigtuna kring hållbar utveckling utifrån en gemensam vision – att tillsammans göra skillnad.

Vi arbetar kontinuerligt med vår säkerhet och innehar Svenska Mötens Säkerhetsklassificering.