Mer om Sigtuna

Lediga tjänster

Utmärkelser

Vår personal

Mer om Sigtuna

SIGTUNA STAD – ÄLDRE ÄN STOCKHOLM

Som Sveriges första huvudstad låg Sigtuna strategiskt placerad, där farlederna möttes i Mälardalen. Än idag ligger Sigtuna nära det mesta. Från Arlanda reser du på 15 minuter, från Stockholm tar det 30 minuter, från Uppsala likaså.

Mitt i staden ligger vårt hotell, precis som ett stadshotell ska. Du bor på Stora Nygatan med samma sträckning som när staden grundades på 900-talet, alldeles i närheten av stadens kyrkoruiner och museum. Idag är gatan fylld av små butiker, caféer och ett mysigt småstadsliv.

Här kan du läsa mer om Sigtuna som destination på Destination Sigtuna destinationsigtuna.se

Miljöpolicy & Säkerhetstänk

Stadshotellets historia

Lediga tjänster

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

Vi är ett engagerat och sammansvetsat team som jobbar här och vi söker löpande förstärkning. Låter det som att det passar dig? Då kan vi erbjuda en fantastisk arbetsmiljö med härliga kolleger.

Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna in en spontanansökan.

Miljöpolicy & Säkerhetsarbete

1909 SIGTUNA STADSHOTELL KLIMATNEUTRALT!

Sedan 2009 arbetar besöksnäringen i Sigtuna kring hållbar utveckling utifrån en gemensam vision – att tillsammans göra skillnad.

Vi arbetar kontinuerligt med vår säkerhet och innehar Svenska Mötens Säkerhetsklassificering.

Om oss

SOM ETT SMYCKE

1909 Sigtuna Stadshotell ligger som en välslipad juvel, i hjärtat av Sveriges äldsta stad. Framför fasaden på vårt femstjärniga hotell breder Sigtunaviken ut sig, lika vacker som när hotellet uppfördes 1909.

Något som ligger oss varmt om hjärtat är kvalitet och service, vi finns här för dig som är konferensgäst, affärsresenär, weekendgäst och som förväntar sig det där lilla extra.

Här är gott att vara – välkommen!